Serena Williams: Vrlo vjerojatno ću opet zaigrati tenis

Foto: EPA

SERENA WILLIAMS (41) je početkom rujna ove godine izgubila od Ajle Tomljanović na US Openu. Trebao je to biti njen posljednji meč u profesionalnoj karijeri. "Hvala svima koji su bili uz mene toliko godina, doslovno desetljeća. No sve je započelo s mojim roditeljima, koji zaslužuju sve. Zahvalna sam na njima. Ne bih bila Serena da nije bilo Venus, stoga ti hvala, Venus. Ona je jedini razlog zašto Serena Williams postoji", izjavila je Serena Williams nakon meča protiv Tomljanović.

No čini se da se još uvijek nije spremna oprostiti od tenisa. Na jednoj je konferenciji otkrila kako su vrlo velike šanse da ponovo zaigra profesionalni tenis. "Šanse da se vratim tenisu vrlo su velike. Možete doći kod mene kući, imam teren za tenis", rekla je Serena.

"Nisam u mirovini niti sam ozbiljno razmišljala o njoj. Čudno mi je bilo ne pripremati se za sljedeći turnir nakon US Opena", rekla je Serena na konferenciji u američkom gradu San Franciscu. Najveća tenisačica svih vremena ima osvojene 73 pojedinačne titule, 23 Grand Slam naslova te četiri zlatne olimpijske medalje.

Pročitajte više