REPREZENTACIJA U SPLITU

Šime Vrsaljko stigao u Split. Modrića opsjedaju turisti, Lovren ga ubija šalama

Foto: Index / D.R.

HRVATSKI reprezentativci opuštaju se u svojoj bazi u Podstrani uoči utakmice s Mađarima. 

Nakon četiri i pol godine reprezentacija će igrati u Splitu. Hotel Lav pod diskretnim je mjerama policije koja s mora nadzire situaciju, dok na igrače paze zaštitari, dobro poznata lica koja ih godinama čuvaju od potezanja za rukav.

Kapetan reprezentacije Luka Modrić na najjačem je "udaru" i zaštitari ga stalno drže blizu sebe. No Modrić ne odbija fotografiranje ni zagrljaje. Jutros su ga na terasi dobro stisnule sredovječne turistkinje iz Amerike i Kine, a Dejan Lovren, koji je sjedio stol pored njega sa suprugom Anitom, u šali je dobacio: "Tako će sutra stisnuti Mađari, ne boj se." Modriću je u posjet došao i otac.

Među igračima vlada pozitivna atmosfera, a mediteranska klima i sunčanje na terasi s pogledom na Brač na sve djeluju opuštajuće. Iza 13 sati izbornik Zlatko Dalić sazvao je ključni sastanak prije utakmice i večerašnjeg, posljednjeg treninga, koji će održati na Poljudu. 

Nakon sastanka u posjet im je stigao i Šime Vrsaljko, koji se oporavlja od teške operacije koljena. Operaciju je odgađao zbog SP-a u Rusiji gdje je velik broj utakmica odigrao pod blokadom. Operirali su ga stručnjaci u Belgiji, gdje odrađuje rehabilitaciju.

"Došao sam u Split, bit ću uz ekipu. Drago mi je da igramo ovdje, očekujem pobjedu, što drugo? U Belgiji nije ovako lijepo vrijeme, jedva sam dočekao i ja malo sunca", kazao nam je. 

Na opasku da ga je trener Atletica Diego Simeone prijavio za utakmice Lige prvaka, samo se nasmijao. 

"Vraćam se, naravno, i bolje mu je da me prijavio, ha-ha. Sve ide svoji tijekom." 

 

Pročitajte više