Šimunić: U mene su mogli posumnjati samo oni koji me ne poznaju

HRVATSKI reprezentativac Josip Šimunić, čije su ime prije uhićenja spomenuli umiješani u kladioničarsku aferu koja potresa Bundesligu, izjavio je kako su u njega mogli posumnjati samo oni koji ga ne poznaju, te da nema nikakvih posljedica zbog toga što su na njega neki pokazali prstom.

“Ne mogu reći da mi je pao kamen sa srca jer mi nije imao ni zašto pasti, budući da nisam bio upleten ni u kakve sumnjive poslove.” - komentirao je za Večernji list Šimunić dodajući kako je sve iznenadilo da se tako nešto dogodilo baš u Njemačkoj, gdje je nogomet dosad bio smatran apsolutno čistim.

Šimunić je kazao kako ne bi vjerovao da mu je netko prije nekoliko mjeseci rekao da će se takvo što u Bundesligi dogoditi, no čini se kako je sve moguće, jer novac pokreće svijet.

Hrvatski stoper komentirao je stanje u svom klubu, Herthi, te u reprezentaciji.

Što se tiče kluba rekao je kako su mogli i bolje završiti polusezonu, no u previše su susreta remizirali.

Što se tiče stanja u reprezentaciji Šimunić je rekao kako je svaka prijateljska utakmica reprezentaciji dobrodošla, te da se nada kako će u predstojećim susretima, protiv Izraela i Austrije, postići dobar rezultat i što bolje se uigrati pred nastavak kvalifikacija.

Dodao je da mu je žao što su u Zagrebu protiv Bugarske propustili vodstvo od 2:0, te da će to morati nadoknaditi na gostovanju u Sofiji. No, prije toga treba pobijediti Island i Maltu.

Hrvatska igra u srijedu 9. veljače s početkom u 18 sati prijateljski susret s Izraelom. Podsjetimo, upravo kada je Izrael gostovao u Hrvatskoj debitirao je Cico Kranjčar na mjestu hrvatskog izbornika, a Josip Šimunić bio je strijelac pobjedonosnog pogotka za Hrvatsku.

Pročitajte više