Skoblar: U hrvatskoj reprezentaciji najbolji je Marko Babić

PROSLAVLJENI zadarski nogometaš i trener Josip Skoblar najboljim hrvatskim igračem smatra Marka Babića. "Babić toliko toga razumije, igra mekano i pun je šarma." – rekao je Skoblar u intervjuu Sportskim novostima dodajući kako je i Srna fantastičan, no Babića smatra glavnim igračem Hrvatske.

Skoblar je pohvalio i Niku Kranjčara, te Dadu Pršu, a nije mu jasno što se događa s Ivanom Klasnićem.

Sportski savjetnik Olympique Marseillea rekao je kako je Cicina reprezentacija "apsolutno i neusporedivo bolja" od Barićeve, a osvrnuo se i na neugodan remi s Bugarima nakon vodstva 2:0 naše reprezentacije.

"Nije mi jasno što se dogodilo u 2. poluvremenu. Vodstvo se nikako nije smjelo ispustiti.“ – rekao je Skoblar dodajući kako je Hrvatska u kvalifikacijama impresivna, čvrsta i razigrana.

Na pitanje novinara kako to da nikad nije postao hrvatskim izbornikom, Skoblar je rekao kako ga se ljudi koji su sada u Savezu nikad neće sjetiti, no to ga ne zabrinjava previše. Smatra kako je Cico Kranjčar "točka na i".

Skoblar, kojeg u Marseilleu izrazito poštuju, osvrnuo se i na stanje u Dinamu kojeg vodi njegov učenik Nenad Gračan.

"Nije mu ugodno budući da tamo mnogi znaju više od njega. Uopće mu ne zavidim, i ništa ne razumijem, tamo egzistiraju poteškoće neke druge prirode. Kako god završilo Gračan ne smije biti Pedro.“ – komentirao je Skoblar stanje u zagrebačkom klubu, u kojem je i sam nekad bio trener.

Pročitajte više