Premiership

Sky Sports: Očekuje se da Kane zatraži transfer ako Tottenham ne izbori Ligu prvaka

Foto: EPA

OČEKUJE se da će Harry Kane tražiti transfer ako Tottenham ne izbori plasman u Ligu prvaka naredne sezone, piše ugledni Sky Sports.

O ovome je već pisao i The Athletic koji napominje da je Kane zabrinut po pitanju osvajanja trofeja u dresu Tottenhama.

Tottenham ga neće lako pustiti

Ovaj 27-godišnji napadač će svoju odluku donijeti nakon Europskog prvenstva narednog ljeta gdje će kao kapetan predvoditi Englesku.

Njemu neće biti lagano otići iz kluba jer je poznato koliko je predsjednik Daniel Levy tvrd pregovarač pri prodaji igrača.

Kane s Tottenhamom ima ugovor do ljeta 2024. godine i klub tvrdi da on nije na prodaju. No njegova želja je igrati za momčad koja se može boriti za trofeje.

"Ne mogu reći da ću ovdje završiti karijeru"

Prošle godine je u razgovoru za Sky Sports govorio o eventualnom kraju karijere u dresu Tottenhama.

"To je jedna od onih stvari za koje ne mogu reći ni da, ali ne mogu reći ni ne. Volim Spurse, uvijek ću ih voljeti. Ja sam ambiciozan igrač. Želim napredovati, biti bolji i želim postati jedan od vrhunskih igrača. Sve zavisi od momčadi i kako ćemo napredovati kao momčad", kazao je tada Kane.

Tottenham krajem travnja igra finale za prvi trofej nakon 13 godina

Tottenham se bori za plasman u Ligu prvaka kroz prvenstvo, a 25. travnja će protiv Manchester Cityja igrati finale Carabao kupa. Londonski klub na trofej čeka već 13 godina, koliko je prošlo otkad je osvojio upravo ovo natjecanje. Iz FA kupa je ispao, kao i iz Europa lige gdje ga je u osmini finala zaustavio Dinamo Zagreb.

Za usluge Kanea vjerojatno će biti zainteresirani klubovi poput Manchester Cityja, Manchester Uniteda, Real Madrida i Paris Saint-Germaina.

Pročitajte više