Slaven Bilić u West Hamu nakon reprezentacije?

PREDSTAVNICI West Ham Uniteda, pišu engleski mediji, posjetit će Slavena Bilića u Londonu i nagovijestiti mu kako su u bliskoj budućnosti zainteresirani za njegove usluge.

West Ham ima hrvatskog izbornika na radaru s obzirom da Alan Curbishley ne prati dovoljno dobro visoke rezultatske ambicije kluba. Ne uspije li sadašnji boss ove sezone "čekićare" uvesti u Europu, piše Daily Mirror, Bilić bi ga mogao zamijeniti sljedećeg ljeta.

Hrvatski je izbornik dio nogometne karijere proveo na Upton Parku, kamo ga je iz njemačkog Karlsruhera doveo Harry Radknapp, danas trener Nike Kranjčara u Portsmouthu. U West Hamu je igrao s današnjim engleskim reprezentativcima Frankom Lampardom, Riom Ferdinandom i Joeom Coleom.

Zaintresiranost za posao u Premiershipu osobno je potvrdio 39-godišnji Bilić.

"Volio bih jednog dana dobiti priliku raditi kao menadžer u Premier ligi. Još od mojih igračkih dana u Premiershipu svjestan sam kvalitete lige i igrača koji igraju u njoj",  izjavio je dodavši kako mu je ovog trenutka ipak prioritet hrvatska reprezentacija, s kojom bi još volio odraditi ciklus do Svjetskog prvenstva.

"Čovjeka nema što činiti tako ponosnim kao treniranje nacionalne momčadi."

Totalsport
Foto: I.L.

Pročitajte više