Slišković napušta Hajduk?

IAKO je Slišković Hajduku pomogao da osvoji naslov jesenskog prvaka, nije poznato hoće li on i u drugom dijelu prvenstva biti trener Splićana. Razloga navodno ima više, no u Hajduku tvrde kako Sliškovićev dolazak na početak priprema 5. siječnja nije upitan.

Jedan od razloga navodno je taj što mu HNS ne priznaje trenersku diplomu, pa još uvijek na Hajdukovoj klupi ne sjedi službeno kao trener, a Večernji navodi kako bi razlog mogao biti i novac.

Predsjednik Hajduka Branko Grgić izjavio je kako je po tom pitanju razgovarao sa Sliškovićem, te da nema nikakvih problema, a Fiorentini je rekao kako su u ponedjeljak izvršene posljednje uplate treneru i igračima.

“Hajduk će biti prvi, što god se pisalo i tko god bio trener. Ako se nekom ne sviđa u klubu, može ići istu sekundu. S trenerima je dogovoreno, potpisano i ispunjava se. Problem priznavanja njegove diplome od strane HNS-a spram BiH saveza nema veze s Hajdukom. Mi potpisani ugovor poštujemo. Na relaciji Slišković - Hajduk nema nikakvih problema. A da ih ima, bilo bi normalno da mi je Slišković to rekao.“ - izjavio je ljutiti Igor Štimac koji priče o odlasku Sliškovića smatra napuhanima, te je dodao kako Slišković “je i bit će trener Hajduka”.

Prema nekim izvorima Večernjeg lista Sliškovića je zasmetalo i to što se u prostorijama Hajduka često pojavljivao Branko Karačić, koji bi, da nije imao potpisan ugovor sa Slaven Belupom, danas vjerojatno bio na mjestu Sliškovića.

Večernji dodaje kako je iz izvora bliskih Sliškoviću saznao da se Baka neće vratiti u Split.

Pročitajte više