Šola na čelu rukometnog saveza još četiri godine: "Cilj nam je rukometni dom i regionalna liga"

SANDI ŠOLA bit će predsjednik HRS-a u slijedećem četverogodišnjem mandatu. Jednoglasna je to odluka Redovite i izborne skupštine Saveza koja je održana u zagrebačkom Hotelu „Panorama“.

Delegati su također jednoglasno prihvatili izvješće o radu Predsjednika u proteklom mandatu koje je Sandi Šola ocijenio iznimno uspješnim kako u rezultatskom tako i u smislu organiziranja velikih priredbi istaknuvši kako je rukomet zadužio hrvatski sport osvojivši brojna odličja ali i ostavivši mu nove dvorane izgrađene za potrebe Svjetskog prvenstva 2009., najveće sportske priredbe organizirane do sad u Hrvatskoj.

"Hvala na kompletnoj podršci. Osim što ispunjava zadovoljstvom, daje i nekakvu obavezu. Hvala svima i na jednoglasju, to je za mene veliko priznanje. Nadam se da ćemo uspjeti ostvariti sve što je zacrtano. Iza nas je trogodišnje razdoblje ispunjeno nizom događaja, puno se dogodilo od svjetskog prvenstva kao vrhunca. Nadam se da će tako biti i u sljedeće četiri godine. Naša je obaveza da dižemo rukomet na nove razine, da pokušamo doći do rukometnog doma i da se ostvari ideja regionalne lige te da dođe do još boljih rezultata ili barem da pokušamo osvojiti sve što smo osvojili proteklih godina", rekao je Šola nakon reizbora nabrojavši neke od velikih uspjeha reprezentacije.

Prihvaćeno je i izvješće Nadzornog odbora te ono o financijskom poslovanju saveza u protekloj godini. Potom se pristupilo glasovanju za novo vodstvo saveza. Budući da nije imao protukandidata, Sandi Šola jednoglasno je izabran za predsjednika Saveza u novom četverogodišnjem mandatu. Šola je predložio isti sastav Upravnog i Nadzornog odbora kao i do sad, što je skupština prihvatila.


HRS 2011. – 2015.

Predsjednik: Sandi Šola

Upravni odbor
: Zoran Gobac (dopredsjednik HRSa), Boris Mesarić (dopredsjednik HRSa), Ozren Matijašević (dopredsjednik HRSa), Željko Maletić, Darko Dunato, Dinko Vuleta, Josip Posavec, Hrvoje Vojvoda, Darko Požarić, Ivica Kirin, Željko Udovičić, Josip Ergović, Bartol Kaleb, Mislav Galić

Nadzorni odbor
: Tomislav Grahovac, Anto Đapić, Krešimir Dondživić, Dinko Tandara, Rajko Roža

Pročitajte više