PREMIERSHIP

Solskjaerov sin poručio Mourinhu: Ja uvijek dobijem jesti

Foto: Andy Rowland/Guliver

NEDJELJNU utakmicu Tottenhama i Manchester Uniteda (1:3) obilježio je poništeni gol Cavanija zbog prekršaja McTominaya nad Sonom.

Nakon utakmice Ole Gunnar Solskjaer i Jose Mourinho prepucavali su se oko te situacije, a Norvežanin je u priču uvukao i svog sina kritizirajući Korejca zbog glumatanja.

"Apsolutno se izgubila draž ove igre ako je to bila očita pogreška. Očita je pogreška bila što se to uopće pregledavalo. Da moj sin tako ostane ležati tri minute nakon što dobije takav 'udarac' od prijatelja i da mu deset prijatelja treba pomoći da ustane, ne bih mu dao jesti", izjavio je Solskjaer, a Mourinho mu je odgovorio:

"Son ima sreće što mu je otac bolji čovjek od Olea. Otac uvijek mora hraniti svoju djecu, bez obzira na njihovo ponašanje. Ako moraš krasti da nahraniš djecu, krast ćeš. Rekao sam Oleu što mislim o njegovim komentarima."

A sad se javio i Solskjaerov stariji sin Noah, 20-godišnjak koji je nedavno započeo seniorsku karijeru u norveškom Kristiansundu. U razgovoru za lokalni Tidens Krau prokomentirao je rat riječi između oca i Mourinha te istrolao Portugalca.

"Dobro sam se nasmijao. Mogu svima garantirati da ja uvijek dobijem jesti. Nikad nisam ležao tako kao Son. Mourinho je vjerojatno samo htio skrenuti pažnju s činjenice da je izgubio", rekao je Solskjaer mlađi.

Pročitajte više