Španjolci: Barcelona je u kontaktu s Andyjem Barom

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

BARCELONA se sprema na dovođenje nekolicine igrača u ljetnom prijelaznom roku. Kako pišu španjolski mediji As i Relevo, transfer veznjaka Betisa Guida Rodrigueza je već završen i on će doći besplatno, po isteku ugovora sa seviljskim klubom. Radi se o 30-godišnjem defenzivnom veznom iz Argentine, koji prema Transfermarktu vrijedi 24 milijuna eura.

No Barcelona se ne planira tu zaustaviti. Trener Xavi i sportski direktor Deco razgovarali su o dovođenju još igrača. Joshua Kimmich iz Bayerna i Amadou Onana iz Evertona su opcije za pojačanje vezne linije. No tu je i Dani Olmo, koji bi mogao pojačati krilne pozicije odnosno poziciju ofenzivnog veznog.

Barcelona je već u kontaktu s Olmovim agentom Andyjem Barom oko transfera. Njegov klub Leipzig navodno traži 60 milijuna eura i ne namjerava spustiti cijenu. Olmo je ove sezone odigrao 24 utakmice za Leipzig, zabio osam golova te pet puta asistirao. Prošao je Barceloninu nogometnu školu, iz koje je prešao u zagrebački Dinamo, koji ima pravo na postotak od sljedećeg transfera.

Pročitajte više