"Španjolci će nas zgaziti, ponovimo li drugo poluvrijeme protiv Constante"

RUKOMETAŠI CO Zagreb nisu imali sreće prilikom ždrijeba za polufinale Kupa pobjednika kupova koji se u 11 sati održao u Beču. Izbjegli su Hamburg, ali ne i španjolski Ademar Leon, s kojim se prvu utakmicu odigrati kod kuće, 24. ili 25. ožujka, a uzvrat sedam dana nakon toga u Španjolskoj.

Ademar Leon trenutačno je četvrtoplasirana momčad španjolskog prvenstva i na papiru je, objektivno, ipak jača od Zagrebaša. No, naši predstavnici tvrde da žele i mogu iznenaditi imena poput Garralde, Entrerriosa, Jakobsena i Sigurdssona. Vrata Ademar Leona inače čuva naš reprezentativac Mirko Alilović, koji je najavio dugu reprezentativnu karijeru odlično braneći na SP-u u Njemačkoj.

"Što reći, Ademar je iskusna momčad prepuna velikih imena. Ali tvrdim da mi nismo bez izgleda, napravit ćemo sve da ih izenadimo u prvoj utakmici na našem terenu." - za Index je kratko prokomentirao trener CO Zagreb Neno Kljaić.

No, teško da Zagrebaši mogu prirediti senzaciju ponove li oscilantne periode viđene u oba susreta s Constantom, poglavito u drugom poluvremenu.

"Stvar je ovdje vrlo jednostavna. Uspijemo li prikazati igru iz prvog poluvremena protiv Constante u Zagrebu, šanse su nam dobre. No, ponovi li se drugo poluvrijeme u kojem smo se opustili i ispromašivali, misleći da držimo pobjedu u rukama, Španjolci će nas zgaziti s deset razlike." - dodao je.

Drugi polufinalni par, kako je poznato, čine Hamburg i Bosna.

D.R.
Foto: M.P.

Pročitajte više