hrvatski nogometaši

Sport1: Perišić želi ostati u Bayernu, ali prvak Njemačke ima druge planove

Foto: EPA

IVAN PERIŠIĆ ima veliku želju ostati igrač Bayerna iz Münchena i nakon ove sezone. Kako piše njemački Sport1, hrvatski reprezentativac napravit će sve što je potrebno da Bavarci otkupe njegov ugovor od milanskog Intera.

Hrvatski napadač stigao je u Bayern ove sezone na jednogodišnju posudbu, a minhenski klub ima opciju otkupa njegovog ugovora za 20 milijuna eura. Perišić je željan ostati, dok Bayern baš i nije naklonjen toj opciji.

Sport1 piše da su Bavarci u velikoj dvojbi oko toga hoće li uzeti Perišića za stalno ili će pokušati dovesti Leroya Sanea iz Manchester Cityja, što nisu bili uspjeli ljetos jer se njemački reprezentativac bio ozlijedio. Na meti im je i Leverkusenov Kai Havertz.

Prvi Perišićev zgoditak za Bayern:


Perišić i njegovi zastupnici će sjesti s čelnicima njemačkog prvaka u ožujku ne bi li održali razgovore oko budućnosti hrvatskog reprezentativca u Bayernu.

31-godišnji Perišić trenutačno je izvan terena zbog ozljede gležnja i očekuje se da će propustiti većinu utakmica do kraja sezone, ali Hrvat je odlučan u namjeri da ušutka sve kritičare i prognozere te se vrati prije vremena.

Isti izvor piše da već trenira dvaput dnevno te planira biti fit i spreman za nastupe već početkom ožujka kad Bayern bude igrao uzvratnu utakmicu protiv Chelseaja u osmini finala Lige prvaka. 

Ove sezone Perišić je sakupio 22 nastupa za Bayern u svim natjecanjima te pritom ubilježio pet pogodaka i osam asistencija.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Pročitajte više