Sprema li Dinamo još jedan bombastičan povratak bivšeg igrača?

Foto: Getty Images / Guliver Image

BRAZILAC Sammir vratio se danas u Dinamo i obilježio siječanjski prijelazni rok, ali mir pod pauzom u hrvatskom nogometu uskoro bi mogao prodrmati još jedan bombastičan povratak.
 
Bivši hrvatski reprezentativac Jurica Vranješ otputovao je u Wolfsburg kako bi porazgovarao s čelnicima kluba o budućnosti njegova štićenika Josipa Brekala. Mladi hrvatski reprezentativac ljetos je stigao u "vučji grad" za šest milijuna eura, ali nije dočekao pravu priliku skupivši ukupno samo 76 minuta. Čini se kako je neće dobiti ni nakon zime, iako je najbolji igrač Jullian Draxler koji igra na istoj poziciji kao Brekalo napustio klub. Stoga će sreću privremeno potražiti u drugoj sredini.

Njemački mediji javljaju kako prodaja ne dolazi u obzir jer na njega računaju u budućnosti, ali ga je Wolfsburg pristao pustiti na posudbu. U obzir dolaze destinacije u Bundesligi, ali i preko granice, pa bi lako mogao završiti u Dinamu. Modri bi mogli ostati bez najboljeg igrača Hilala Soudanija, pa užurbano traže pojačanje baš na poziciji krilnog napadača, a povratak bivšeg igrača mogao bi biti najbezbolnije rješenje do ljeta.

Brekalo je otišao ne odigravši poštenu sezonu za Dinamo, a njegov povratak bilo bi najlakše realizirati te se ne bi morao prilagođavati na ligu, zemlju, hranu, jezik i ostale stvari koje muče došljake.

Krilo mlade hrvatske reprezentacije vjerojatno ne bi imalo ništa protiv povratka u bivši klub, barem dok se ne vrati formu u staru formu. Jedino pitanje je: kako se rastao s Mamićem i hoće li ga on primiti opet u Dinamo?

Pročitajte više