SRBIN OSVAJA AMERIKU Teodosićevu majstoriju NBA liga izabrala za najbolji potez predsezone

Foto:

MILOŠ TEODOSIĆ godinama je bio apsolutni vladar europske košarke, a sad je došlo vrijeme da srpski čarobnjak i u najjačoj ligi svijeta dokaže svoju klasu. Kapetan srpske reprezentacije dugo je bio želja NBA klubova, no ovaj se godinama opirao izazovu NBA parketa sve dok ovog ljeta ipak nije popustio.

I kako vidimo, ide mu odlično. U dresu Clippersa srpski playmaker radi ono što najbolje zna - dijeli nestvarne asistencije.
 
U ovih nekoliko utakmice u predsezoni Teodosić je oduševljavao čudesnim asistencijama, a jednu od njih NBA liga je označila najboljim potezom predsezone.
 
Lucidno dodavanje preko cijelog terena na utakmici protiv Toronta nagrađeno je prvim mjestom od 10 najboljih poteza predsezone.

Teodosić koji je na prosjeku od 5,5 asistencija po utakmici svojom košarkaškom inteligencijom, vizijom igre i lakoćom izvedbe impresionirao je NBA novinare.
 

"Mislim da sam se zaljubio u Miloša Teodosića", napisao je nakon jedne njegove asistencije Adam Joseph, ugledni NBA novinar, dok je njegov kolega Mike Schmitz nakon jedne impresivne Teove role oduševljeno napisao.
 
"Njegova sposobnost da uzdrma obranu bez ulaska u reket je jedinstvena. Može poslati loptu na suprotnu stranu kao nitko drugi", piše Schmitz dok portal NBA Draft za Teodosića kaže da je čarobnjak s loptom.
 
Ovo su ipak samo pripremne utakmice i treba vidjeti kako će se Teodosić snaći kad krene ono pravo. Za sada mu ide i više nego dobro.
 

Pročitajte više