Subašić nakon skupe pogreške: Svakom vrataru se dogodi, a ovog puta sam ja bio taj

Foto: Getty Images / Guliver Image

DANIJEL SUBAŠIĆ i Monaco sjajno su igrali protiv Manchester Cityja u prvom susretu osmine finala Lige prvaka na Etihadu. Međutim, Radamel Falcao, pored dva gola, nije uspio iskoristiti jedanaesterac, a hrvatski vratar primio je nesretni gol za 2:2 od Sergija Aguera, kada je imao loptu na rukama, ali je ona skliznula u mrežu, pa je City na kraju slavio s 5:3...

"Nisam siguran što se dogodilo. Bio je sklisko i dogodilo se što se dogodilo. To se desi svakom vrataru, a ovog puta sam ja bio taj. Dobro smo igrali, ali smo napravili previše pogrešaka, ja prvi, zbog čega smo kažnjeni. Mogli smo ubiti utakmicu da smo zabili s bijele točke, ali nismo", rekao je razočarani Subašić.
 
 
Međutim, Monaco će 15. ožujka u Monte Carlu imati priliku da prođe dalje ako uspije svladati englesku momčad s dva gola razlike. 
 
"Pokazali smo da imamo kvalitetu. Mlada smo momčad, no u uzvratu ćemo sve dati da prođemo dalje. Zabili smo ove sezone ukupno 110 golova u svim natjecanjima te smo najefikasnija momčad Europe, pa ne vidim zašto ne bismo i zabili i Cityju, te prošli u četvrtfinale", zaključio je hrvatski vratar. 

Pročitajte više