TRANSFERI

Sun: Arsenal želi Dinamovog specijalista za Engleze. Košta 10 milijuna funti

Foto: Profimedia

JEDAN od najčitanijih engleskih listova piše da Dinamovog reprezentativca u zimskom prijelaznom roku žele dva kluba iz Premier lige. Pored već poznatog interesanta Burnleyja, to je i jedan velikan. "Mislava Oršića (29) žele Arsenal i Burnley. Hrvatskog internacionalca Dinamo bi pustio za 10 milijuna funti", piše The Sun i podsjeća na Oršićeve golčine protiv engleskih klubova:

"Engleski ljubitelji nogometa dobro su zapamtili Oršića u posljednjih godinu dana. Prvo je iz Europa lige hat-trickom izbacio Tottenham, a onda je u istom natjecanju zabio i za pobjedu protiv West Hama." The Sun ističe: "Oršić je Burnleyjevom treneru Seanu Dycheu prvi izbor jer traži upravo takav tip igrača - veznjaka golgetera. Burnley ima novca za pojačanja nakon šokantne prodaje Chrisa Wooda za 25 milijuna funti."

Glavni razlog zbog kojeg Burnley želi Oršića je što je taj klub u žestokoj borbi za opstanak: "Na posljednjem je mjestu lige, ali odigrao je samo 17 utakmica, čak šest manje od nekih klubova. Zato mu hitno treba veća i jača momčad kako bi uspješno prošao kroz gust raspored."

Pročitajte više