Ruganje sa slavnim klubom: Od 64 "pojačanja" nisu doveli nijedno

Foto: Guliver Image/Getty Images

"INTER ponudio 20 milijuna eura", "Inter dovodi kapitalca", "Inter gradi novu i zastrašujuću momčad", "Inter...", takvi i slični naslovi dosadili su navijačima Intera.
 
Njihov klub ne da nije doveo zvijezdu kakvu navijači očekuje, već nije doveo nikog. Baš nikog. Razočarani navijači počeli su brojati "pojačanja" i stigli do broja 64. Da, Inter se dosad, a nismo ni na pola prijelaznog roka, povezivao sa čak 64 nogometaša. 
 
Zamislite kako je Interovim navijačima... Njihov gradski rival Milan doveo je nekoliko sjajnih nogometaša i planira dovesti još, Juventus dovodi igrače iako je još jednom pokorio Italiju, a Inter... Ništa. Zbog toga je ovih dana i razlog ismijavanja na društvenim mrežama. "Koga je danas "doveo" Inter?", provociraju navijači ostalih klubova.
 
Novi trener Intera Luciano Spalletti morat će dosta toga promijeniti u igračkom kadru, a navijači vjeruju da već kasni s promjenama. 
 
Borja Valero, veznjak Fiorentine, taj je 64. nogometaš koji se ovog ljeta povezuje s Interom. Milanski klub za njega nudi između pet i deset milijuna eura, a on bi u Interu zarađivao tri milijuna godišnje u sljedeće tri sezone. 
 
Valero je samo jedan u nizu nogometaša koje mediji već vide u Interovom dresu. Sve je počelo superambicioznim projektima poput Jamesa Rodrigueza iz Reala i Angela Di Marije iz PSG-a, a nastavilo se s Ricardom Rodriguezom kojeg je Interu ispred nosa uzeo Milan i Patrikom Schickom koji je završio u Juventusu.
 
Bilo je i niz nerealnih ciljeva poput Andresa Inieste, Danielea De Rossija, Thiaga Silve, Blaisea Matuidija, Pepea...
 
A možda u Interu samo čekaju prodaju nekog od igrača (Perišić?!) kako bi zaradili novac za dovođenje velike zvijezde.
 

Pročitajte više