Talijani pišu: Sve je dogovoreno, Ćorićev transfer u Romu je formalnost

Foto: Pixsell (Dalibor Urukalović)

PROTEKLOG vikenda, prema pisanju talijanskih medija, trebao je biti zaključen sedam milijuna eura vrijedan transfer Dinamova veznjaka Ante Ćorića (21) u Romu.
 
Tuttomercatoweb, Calciomercato i Football Italia pisali su kako je Ante Ćorić liječničkim pregledima trebao biti podvrgnut prošle subote ili nedjelje. Da u pitanju nisu tek nagađanja, nego da je transfer doista pred realizacijom, govorilo je i to da je Ante Ćorić zbog mjera predostrožnosti propustio prošlotjedni prvenstveni ogled s Lokomotivom.
 
Međutim, ubrzo su talijanski mediji obavijestili kako su medicinski pregledi otkazani jer su pregovori bili posljedično usporeni zbog usklađivanja osobnih uvjeta.
 
Prema posljednjim saznanjima Sportitalije, u petak navečer odrađen je sastanak koji je završen stiskom ruku obiju pregovaračkih strana. Liječnički pregled, kao i parafiranje višegodišnjeg ugovora, puka je formalnost i očekuje se u predstojećim danima.
 
Pretpostavlja se kako će Roma za transfer Dinamu isplatiti sedam milijuna eura te dodatnih milijun eura vezanih za bonuse. 

Pročitajte više