Talijani: Rebić je izgubljen dvije godine. Milan je odlučio što će s njim

Foto: EPA

ANTE REBIĆ (29) odlazi iz Milana. O tome se dugo piše nakon što je hrvatski napadač zbog ozljeda i slabije forme ove sezone postigao tri pogotka u 29 nastupa. Calciomercato je objavio kako je milanski klub u siječnju odlučio da bi Rebić mogao otići tijekom ljetnog prijelaznog roka iako mu ugovor vrijedi do ljeta 2025. godine.

Talijanski medij navodi kako će Milan tražiti oko 15 milijuna eura za Rebića. "Hrvat se čini izgubljen posljednje dvije godine otkako je Rafael Leao podigao formu", navodi Calciomercato, tvrdeći kako se priprema "revolucija" napada još uvijek aktualnog talijanskog prvaka.

Milan je razočaran Origijem

Vodstvo Milana razočarano je i Divockom Origijem, belgijskim napadačem koji je prošle godine kao slobodan igrač došao iz Liverpoola, ali nije zadovoljio u sezoni s dva gola i jednom asistencijom. Sigurni su samo ostanci Leaa i Oliviera Girouda, a upitno je i što će biti s Brahimom Diazom i Charlesom De Ketelaereom.

"Ne bi bilo čudno da Milan iduće sezone dovede trojicu novih napadača", zaključuje Calciomercato. Milan, čiji je trener Stefano Pioli, nalazi se na četvrtom mjestu Serie A te će igrati polufinale Lige prvaka protiv Intera.

Pročitajte više