TRANSFERI

Talijani: Rijekin mladi reprezentativac je Interov golman budućnosti

Foto: nk-rijeka.hr

NIJE da milanski Inter ima problema s vratarskom pozicijom. Tu je iskusni kapetan Samir Handanovič u najboljim godinama karijere (34), ali i zamjene u Berniju, Padelliju i Di Gennaru.

Slavni milanski klub osiguran je za budućnost što se toga tiče, ali to ne znači da njegovi skauti ništa ne rade. Pažljivo motre situaciju na tržištu, prate mlade talente i potencijalne prvotimce za budućnost, a jednog takvog pronašli su i u Rijeci.

Rijeka je spremna pustiti mladog vratara ako za njega stigne dobra ponuda

Kako piše talijanski TuttoMercatoWeb, Inter je ozbiljno zainteresiran za dovođenje Rijekinog juniora i reprezentativca Hrvatske do 19 godina, Ivora Pandura. Radi se o momku koji je 2000. godište te koji je čest gost u prvoj momčadi zajedno s još nekoliko svojih vršnjaka, a Nerazzurri ga vide kao Handanovičevu zamjenu u budućnosti. Očarani su njegovim ozbiljnim pristupom i iznimnoj zrelosti za te godine.

Pandur je prošle sezone branio na poznatom turniru za mlade Viareggio Cupu u kojem je Rijeka stigla do četvrtfinala, a onda ispala od vršnjaka iz Juventusa. Tamo su ga skauti talijanskog giganta i upratili.

Bio je s klubom na pripremama u Portugalu, a sjedio na klupi u posljednjem kolu ove sezone u kojem su Rijeka i Slaven Belupo remizirali 1:1.

Talijani navode da je Inter u prednjoj poziciji što se tiče dovođenja Rijekinog talenta, ali da sve ovisi o hrvatskom doprvaku. Točnije, ako na Rujevicu stigne zadovoljavajuća ponuda, Riječani su spremni pustiti svog mladog vratara, što je već dobro znana transferna politika riječkog prvoligaša.

Pročitajte više