The Sun: Capello vraća Terryju kapetansku vrpcu

JOHN TERRY opet će dobiti kapetansku vrpcu u engleskoj nogometnoj reprezentaciji, ekskluzivno je doznao The Sun. Izbornik engleske reprezentaije Fabio Capello tu će odluku objaviti u subotu navečer.

''Nevjerojatno, ali talijanski stručnjak još uvijek nije obavijestio Rija Ferdinanda da će mu skinuti vrpcu s ruke, iako već tjedan dana traju špekulacije da će istu vratiti Terryju. Capelo se nada da će Ferdinand prihvatiti ulogu dokapetana. Dok će se Ferdinand osjećati izdan od strane svog izbornika, Terry je oduševljen što će ponovno navući vrpcu oko ruke'', piše engleski tabloid.

Podsjetimo da je Terryju stauts kapetana oduzet u veljači prošle godine nakon niza incidenata među kojima se najviše istaknula seksualna afera sa bivšom djevojkom suigrača Waynea Bridgea. Budući da je Terry svoje ponašanje na travnjaku i izvan njega ponovno doveo u red, Capello mu je odlučio opet ukazati povjerenje.

Engleska je trenutačno drugoplasirana momčad skupine G kvalifikacija za Euro 2012. godine. Iz tri odigrane utakmice osvojili su sedam bodova, tri manje od vodeće Crne Gore izbornika Zlatka Kranjčara, čiji su igrači odigrali susret više. Capellovom timu slijedi ogled kod Walesa 26. ovog mjeseca, u kojem će nacionalnu momčad opet predvoditi John Terry.

Pročitajte više