Transferi

The Sun: Mandžukiću zbog novog Juventusovog zahtjeva propada veliki transfer

Foto: EPA

MANCHESTER UNITED već mjesecima pokušava dogovoriti dovođenje Marija Mandžukića, a izgleda da je slavni klub sve dalje od dogovora s Juventusom.

Britanski i talijanski mediji pisali su kako je Juventus spreman Mandžukića, koji je u drugom planu kod trenera Maurizija Sarrija, pustiti za manje od 10 milijuna eura. Međutim, The Sun sad tvrdi kako je dogovor daleko jer novi Juventusov zahtjev iznosi 12 milijuna eura. 

U Unitedu smatraju da je to previše za 33-godišnjaka koji ove sezone nema nijedan nastup za talijanskog prvaka. The Sun piše i da je Mandžukić bio spreman sniziti svoja tjedna primanja, koja iznose oko 300 tisuća eura, samo kako bi se realizirao transfer i kako bi on karijeru nastavio na Old Traffordu. 

Mandžukić je nakon završetka prijelaznog roka u Europi imao ponude iz Katara i Kine, ali ih je odbio jer želi još uvijek igrati samo u Europi.

Haland još jedna opcija za United

Manchester i dalje traži pojačanja u napadu, a jedna od opcija je Erling Haland, tinejdžerska senzacija koja je za Salzburg ove godine zabila 15 golova u 12 nastupa u prvenstvu. Za njega austrijski prvak traži skoro 100 milijuna eura.

Pročitajte više