The Times Kranjčara i Ćorluku ocijenio skromnim šesticama

IAKO su Niko Kranjčar i Vedran Ćorluka na gostovanju kod Boltona postigli svoje debitantske golove za Tottenham u Premiershipu, obojica su u britanskom Timesu dobili samo šestice.

Utakmica 8. kola engleskog nogometnog prvenstva između Boltona i Tottenhama završila je 2:2, a Spursi su se dva puta vraćali iz rezultatskog minusa. Kranjčar je u 34. minuti zabio za 1:1, a potom je u 73. minuti iz kornera asistirao Vedranu Ćorluki koji je glavom pogodio za konačnih 2:2. Kranjčaru niti pogodak, asistencija i odlična igra nisu bili dovoljni za bolju ocjenu od šestice u Timesu, koji je za igrača utakmice proglasio Boltonovog krilnog igrača Chung-Yong Leeja iz Južne Koreje, čiju je predstavu honorirao s osmicom.

Internetsko izdanje Telegrapha omogućuje svojim čitateljima da sami ocijenjuju igrače, a tu su hrvatski nogometni reprezentativci prošli daleko bolje. Kranjčarov prosjek je 8.66, a Ćorlukin 8.43, što ih čini daleko najbolje ocijenjenim igračima na utakmici. Ivan Klasnić je za nekoliko minuta provedenih u igri u vrhu Boltonova napada zaradio prosječnu ocjenu 6.69.

Sky Sports je učinak Nike Kranjčara valorizirao s osmicom, najboljom ocjenom u Tottenhamu, dok je Ćorluka zaradio sedmicu, a istu je ocjenu u gostujućem sastavu dobio još samo engleski reprezentativac Aaron Lennon. Klasnić je dobio šesticu.

Pročitajte više