Times tvrdi: Liverpool za 65 milijuna eura dovodi strašnog Lyonovog veznjaka

EPA-EFE

PREMA pisanju uglednog engleskog Timesa, Liverpool je jako blizu dovođenja Nabila Fekira (24).

Fantastični veznjak Lyona, koji može igrati polušpicu, krilo pa čak i napadača, zabio je ove sezone 23 gola u 40 utakmica i na sebe navukao interes brojnih svjetskih klubova. No najjače je navodno zagrizao Jürgen Klopp koji ovaj transfer želi zgotoviti prije početka Svjetskog prvenstva.

Liverpool je ponudio 60 milijuna eura što su Francuzi odbili, a Lyonov predsjednik je najavio da su pregovori propali. No navodno se stvar smekšala u četvrtak pa bi se klubovi mogli naći na 65 milijuna eura, a Liverpoolovi liječnici su spremni odmah odletjeti u Pariz, obaviti liječnički pregled i dati zeleno svjetlo za transfer.

Uspije li se Liverpool dogovoriti s Lyonom već prije početka Svjetskog prvenstva u ovom bi prijelaznom roku potrošio 100 milijuna eura na pojačanja budući da je već doveo Fabinha iz Monaca. Osim njega, 1. srpnja dolazi i Naby Keita kojeg je klub s Anfielda platio 60 milijuna eura, a u ovoj kalendarskoj godini došao je i Virgil van Dijk iz Southamptona za 80 milijuna eura.

Osim Fekira, Klopp želi i Romina golmana Alissona Beckera, nakon horora koji je proživio s Lorisom Kariusom, a njemački trener bi većinu transfera želio odraditi prije 2. srpnja kad Liverpool počinje s inicijalnim pripremama za novu sezonu. Spominje se i transfer Xherdana Shaqirija koji u ugovoru ima otkupnu klauzulu od samo 12 milijuna funti. U ovom divljanju s milijunima to je za Liverpool pravi sitniš.

Pročitajte više