HRVATSKI KUP

Tomić: Nitko sretniji od mene ako podignemo trofej pred njima usred Splita

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

NOGOMETAŠI Hajduka i Rijeke odigrat će u četvrtak s početkom u 19 sati utakmicu za naslov u Kupu. Susret se igra na Poljudu, a za one koji ga neće pratiti s tribina organizirano je zajedničko gledanje na velikom LED ekranu koji će biti postavljen na dnu Rive.

Rijekin trener Goran Tomić u razgovoru za Radio Rijeka prokomentirao je napravljeno u sezoni i najavio tu utakmicu: "Kad se podvuče crta, svi su na onom mjestu na kojem su zaslužili biti. Na zimu smo bili prvi, a potonuli smo u drugom dijelu. Uspjeh ili ne? Ovisi iz kojeg se kuta gleda. Gledamo li učinak, ovaj je plasman lošiji, ali smo osvojili četiri boda više, imamo više pobjeda i zabili smo više golova. Prije dvije godine ovih 65 bodova bilo je dovoljno za drugo mjesto."

O nadolazećoj borbi za naslov u Kupu rekao je: "Dvaput smo igrali na Poljudu i dvaput pobijedili. Zna se na koji način treba igrati. Moramo biti koncentrirani, odgovorni, strpljivi i hrabri, moramo tražiti način da zabijemo. Trebamo igrati naš nogomet."

"Imamo mi svoje šanse i snage da uzmemo trofej. Protiv Hajduka se mora igrati s maksimalnom koncentracijom cijelo vrijeme, pomagati jedan drugome, uzimati druge lopte. Oni imaju vrhunske igrače i mi moramo biti u našem najboljem izdanju da napravimo što želimo. Nitko sretniji od mene da pred njima podignemo taj trofej usred Splita. To bi mi bio prvi trofej i najsretniji trenutak u mojoj trenerskoj karijeri."

Pročitajte više