Torcida protiv Cibalije na zapadu: "Pokažimo mafiji da nam ne može ništa"

Foto: Pixsell (Ivo Čagalj)

HAJDUK će predstojeće srijede u okviru 30. kola hrvatskog prvenstva ugostiti Cibaliju na Poljudu s početkom u 20 sati. Zbog prijašnjih grijeha splitskoga kluba vrata sjeverne tribine poljudske ljepotice bit će zapečaćena. 
 
Disciplinski sudac Alan Klakočer, nakon upotrebe pirotehnike te rasističkih ispada tijekom ligaškog ogleda s Rijekom 31. ožujka, priopćio je kako je Hajduk kažnjen sa 65 tisuća kuna i zatvorenom sjevernom tribinom na sljedećoj utakmici. 
 
Pred skorašnji ogled, putem Facebooka, oglasila se Torcida.
 
"Pozivamo sve pripadnike Torcide i navijače Hajduka da za prvenstvenu utakmicu protiv Cibalije u srijedu kupe kartu za tribinu Zapad u iznosu od 10 kuna. Pokažimo nogometnoj mafiji da nam njihove kazne ne mogu ništa! Svi na zapad!" objavila je pismenim putem Hajdukova navijačka skupina te se iznova okomila na Hrvatski nogometni savez.
 
"S obzirom na to da je Hajduk dobio jedinstvenu kaznu igranja bez nazočnosti gledatelja na sjevernoj tribini, svi pretplatnici koji posjeduju godišnju ulaznicu za tribinu Sjever moći će ući na ulaze na istočnoj tribini stadiona. Jedinstvena cijena ulaznica za sve ostale otvorene tribine bit će 10 kuna", objavljeno je na službenoj mrežnoj stranici splitskoga kluba.
 
Hajduk je i nedavno bio kažnjen s 90 tisuća kuna zbog pirotehničkih sredstava i naopako okrenute zastave Hrvatskog nogometnog saveza na prvenstvenoj utakmici protiv Lokomotive protekle subote.
 
"Izokrenuta zastava Hrvatskog nogometnog saveza ima svoje značenje", poručeno je iz Hajduka.
 
 

Pročitajte više