TRANSFERI

Transferi i glasine: Dogovor Uniteda i Sancha, Dinamo prodao nekadašnju nadu Hajduka

Grafika: EPA

PRIJELAZNI rok će u Engleskoj trajati do 5. listopada, kada je registracija igrača za europska natjecanja.

Što se HNL-a tiče, prijelazni rok također je počeo jučer i trajat će do 18. listopada 2020. Klubovima koji do početka prijelaznog roka nisu završili natjecanje iz natjecateljske godine 2019./2020., prijelazni rok počinje prvi dan nakon što su završili navedeno natjecanje, dakle, nakon što je Rijeka 1:0 pobijedila Lokomotivu u finalu Kupa.

Najbitnije transfere i transfer-priče iz HNL-a, Premiershipa, ali i svih ostalih liga uživo možete pratiti u našem tekstu tijekom cijelog dana.

TRANSFERI I GLASINE U PONEDJELJAK 3. KOLOVOZA 2020.

MILAN DOVODI AURIERA

Milan pokušava dovesti Sergea Auriera, 27-godišnjeg desnog beka Tottenhama. Cijena mu je 20 milijuna eura, a pregovore je potvrdio i Paolo Maldini, jedan od čelnih ljudi Milana.

ARSENAL KREĆE PO IGRAČA SEVILLE

Arsenal želi i Diega Carlosa, sjajnog brazilskog stopera Seville. Londonski klub stupio je u pregovore sa Sevillom oko njegovog transfera, javlja Telegraph.

UNITED I SANCHO POSTIGLI DOGOVOR

Manchester United blizu je dogovora s Jadonom Sanchom oko petogodišnjeg ugovora i ostalo je još da dogovori visinu odštete s Borussijom Dortmund. Pregovori Uniteda i Borussije su zapeli jer njemački klub ne pristaje na manje od 100 milijuna eura.

ARSENAL DOVODI WILLIANA

France Football javlja da je Arsenal najbliži dovođenju Williana, brazilskog nogometaša koji postaje slobodan igrač ovog ljeta. Igraču gradskog rivala Chelseaja nudi trogodišnji ugovor uz mogućnost produljenja na još jednu godinu.

BILIĆ ŽELI VIDU

Turski Fanatik danas donosi da Bilić želi Domagoja Vidu, braniča Bešiktaša, te da je WBA počeo pregovore s turskim klubom. Opširnije ovdje

BATURINA NAPUSTIO DINAMO

Roko Baturina napustio je Dinamo i postao novi igrač mađarskog Ferencvaroša. Hrvatski prvak bi navodno trebao dobiti milijun eura. Opširnije ovdje.

RAKITIĆ ODBIO ARSENAL

Arsenalov trener nazvao je Ivana Rakitića i obećao mu da će biti vođa momčadi ako dođe u London, ali 32-godišnji hrvatski reprezentativac odbio je njegovu ponudu. Opširnije ovdje.

BARCELONA ODBILA 60 MILIJUNA EURA

Barcelona je ove zime potpisala Francisca Trincaoa iz Brage za 30 milijuna eura, a ovoga ljeta je imala ponudu za mlado portugalsko krilo u vrijednosti od 60 milijuna eura koju je odbila od neimenovanog kluba iz Engleske, piše Marca.

VIDEO: Deset stvari o Trincaou

BAYERN NE ŽELI HAVERTZA

Bayern je odustao od borbe za Kaija Havertza, potvrdio je to Bayernov čelnik Uli Hoeness.

"On je dobar igrač, ali mi smo već doveli Leroya Sanea i ne možemo si priuštiti još jedan takav transfer."

To znači da je Havertz još bliže Chelseaju.

BARCELONA POJAČAVA OBRANU

Barcelona traži pojačanja u obrani i jedan od ciljeva je dovođenje Pau Torresa, 23-godišnjeg igrača Villarreala. Osim njega, prate i Cityjevog Erica Garciju.

CITY POTPISUJE OFENZIVCA

Ferran Torres je novi igrač Manchester Cityja. Španjolsko desno krilo stiže iz Valencije za 25 milijuna eura.

VIDEO: Ferran Torres

RIJEKA PRODALA GORGONA

Alexander Gorgon više nije igrač HNK Rijeka i karijeru će nastaviti u redovima Pogon Szczecin. Austrijski napadač u dresu Rijeke odigrao je 127 nastupa postigavši pritom 42 gola.

HAVERTZ BLIZU CHELSEAJA

The Evening Standard piše kako je Chelsea nadomak dovođenja mladog Nijemca Kaija Havertza iz Bayer Leverkusena. Cijena je 80 milijuna eura i samo se čeka odobrenje Romana Abramoviča.

BARCELONA I RAKITIĆ

Mundo Deportivo piše kako je Barcelona postavila cijenu od 10 milijuna eura za Ivana Rakitića, što otvara priliku brojnim klubovima.

VIDEO: Majstorija Rakitića

UNITED DOVODI SCHMEICHELA

The Sun smatra kako Manchester United na golu želi vidjeti Leicesterovog Kaspera Schmeichela nakon što je David de Gea imao sezonu za zaborav.

INTER OTKUPLJUJE SANCHEZA

Inter će otkupiti posuđenog Alexisa Sancheza za 15 milijuna eura od Manchester Uniteda, doznaje The Sunday Express.

Pročitajte više