LIGE PETICE

Trebao je biti novi Kaka, sad pati od depresije: "Zamolio je Bobana jednu stvar"

Foto: EPA

BRAZILAC Lucas Paqueta trebao je biti novi Milanov vođa, Talijani su ga prošle zime Flamengu platili 35 milijuna eura.

Vidjeli su u njemu novog Kaku, riječ je o vještom ofenzivcu koji se lako prilagođava na pozicije iza napadača. Međutim, Paqueta je malo toga pokazao, najviše zbog teške situacije u kojoj je Milan koji grca u talijanskoj prosječnosti.

Ove zime pojavio se interes PSG-a pa je 22-godišnjak htio otići u Pariz, u puno jaču momčad i boriti se za trofeje s daleko kvalitetnijim suigračima u odnosu na one iz Milana. To se nije dogodilo i za Lucasa je krenulo po zlu.

Završio u bolnici i prijavio probleme sa srcem

Nakon Milanove 3:2 pobjede nad Udineseom u kojoj je Ante Rebić zabio dva gola i postao heroj San Sira, Paqueta je završio u bolnici, pišu brazilski mediji.

Prijavio je probleme sa srcem, međutim, liječnički pregledi su ustanovili da pati od depresije. Paqueta, dodaju njegovi sunarodnjaci, nema prijatelja u Milanu. Ne druži se i ne izlazi, nitko mu ne pomaže i nema kome pričati o svojim problemima te je zbog toga jako tužan.

"Molili su Bobana da ga pusti iz Milana"

Njegov menadžer Eduardo Uram imao je sastanak s Milanovim čelnicima Paolom Maldinijem i Zvonimirom Bobanom u kojem ih je doslovno molio da pronađu neku soluciju kako bi se Lucas stabilizirao.

Glavni uvjet je bio taj da napusti Milan, makar i posudbom.

Međutim, u Milanu nisu htjeli ni čuti za PSG-ovu ponudu od (samo) 20 milijuna eura jer su ga prije godinu dana platili 15 milijuna eura više.

Paqueta se uz sve probleme želi nametnuti izborniku Titeu za predstojeću Copa Americu i želi igrati. 

U Milanu je odlaskom Gennara Gattusa izgubio i mjesto u početnih 11.

Standings provided by Sofascore LiveScore

 

Pročitajte više