Trener Debrecena: Bolji smo od Hajduka, vjerujem u našu uvjerljivu pobjedu

ATTILA SUPKA, trener mađarskog prvaka, nije odavao znakove nervoze na press konferenciji uoči susreta drugog pretkola Lige prvaka protiv Hajduka. Mirno je odgovarao na novinarska pitanja, kao i na sitne provokacije trenera Hajduka Ćire Blaževića.

Trener Lokija, kako mađarski navijači zovu Debrecen, vjeruje da će njegova momčad ostvariti rezultat koji će im omogućiti da mirna srca odu na uzvrat u Poljud. Supka se, dakle, nada da će napuniti mrežu Hajduka, nakon čega će otići u Split i pokušati sačuvati prednost iz prve utakmice.

"Optimist sam i vjerujem u našu uvjerljivu pobjedu. Poštujemo Hajduk, ponajviše se pribojavamo Kranjčara, Grgurovića i Đolonge, ali mi smo bolja i kvalitetnija momčad od Splićana." - kazao je Supka na pressici, a prenosi Novi list.

Supka je odbacio navode prema kojima je navodno Ćiru u jednom razgovoru s novinarima nazvao starim i nekvalitetnim trenerom.

"Radi se o treneru koji je osvojio treće mjestu na svijetu u Francuskoj i to izuzetno respektiram." - pojasnio je trener Debrecena.

Pročitajte više