lige petice

Tudorova Verona nakon odlaska Kalinića pregazila Udinese

Foto: EPA

NOGOMETAŠI Verone, koje vodi hrvatski stručnjak Igor Tudor, u susretu 25. kola talijanskog prvenstva kao domaćini uvjerljivo su svladali Udinese rezultatom 4:0. Susret je usmjeren već u drugoj minuti kada je Depaoli postigao prvi pogodak. Do odlaska na odmor Barak je u 31. minuti povisio na 2:0, a u nastavku su Caprari u 66. i Tameze u 84. potvrdili pobjedu Verone.

Boško Šutalo ostao je na klupi Verone, a Filip Benković na klupi Udinesea. Ovim je rezultatom Tudorov sastav deveti na ljestvici s 36 bodova, koliko ima i osma Fiorentina. Udinese je 14. s 27 bodova. Navedena utakmica nije bila jedina u poslijepodnevnom programu Serie A.

U susretu dviju zadnjih momčadi na ljestvici Genoa i Salernitana odigrale su 1:1. Domaće je u prednost doveo Destro u 32. minuti, no Bonazzoli je u 45. izjednačio. Genoa je ostala 19. s 15 bodova. Salernitana je na dnu s 12 bodova, a 17. Venezia i 18. Cagliari imaju po 21. Milan Badelj igrao je za Genou do 80. minute.

Rebiću pola sata u pobjedi Milana

Ranije u nedjelju Milan je minimalnom pobjedom 1:0 protiv Sampdorije preuzeo vrh ljestvice. Jedini gol na utakmici postigao je Rafael Leao u 8. minuti. Ante Rebić igrao je od 57. minute za Milan, koji sada ima 55 bodova, jedan više uz utakmicu više od drugog Intera, a dva više od trećeg Napolija. Sampdoria je 16. s 23 boda.

Pročitajte više