TRANSFERI

Turci: Dinamo i Galatasaray u borbi su za sjajnog Kamerunca

Screenshot: YouTube

TURSKI mediji raspisali su se o interesu Galatasaraya za Marcelina Ganda, kamerunskog nogometaša Levadije iz Tallina. Međutim, turski Fanatik ističe kako ovo neće biti lak posao za njihova velikana zato što za igračeve usluge postoji interes još jedne velike momčadi, a riječ je o zagrebačkom Dinamu.

Ovaj 22-godišnjak prošle je sezone odigrao 45 utakmica za Levadiju i pri tome zabio 12 golova i upisao 12 asistencija, a ove sezone u 10 utakmica bilježi pet golova i tri asistencije.

Osim hrvatskog tu je još i poljski Dinamo, onaj iz Poznana, koji želi također dovesti Kamerunca, a interes je pokazala i Slavia Prag. Skauti Galatasaraya silno ga hvale i daju mu najviše ocjene, ali dobra je vijest da Gando i dalje vrijedi tek nešto više od 300 tisuća eura što bi Dinamo svakako mogao platiti. 

Maksimir bi ovog ljeta trebao napustiti Dani Olmo, a upravo Gando izgleda kao igrač koji mogao uskočiti kao njegova zamjena ili barem kao jedna od alternativa uz Lovru Majera za kojeg je jasno kako je logičan nasljednik Španjolca. 

Pročitajte više