UFC dolazi u Hrvatsku!

Screenshot (Youtube)

UFC je danas najavio dva ključna eventa za Europu u 2016; Hrvatska, u Areni Zagreb u nedjelju 10. travnja, i Nizozemska u Ahoy dvorani Rotterdam u nedjelju 8. svibnja. Ovo su dvije nove lokacije za najveću svjetsku MMA organizaciju.
 
Hrvatski teškaš Stipe Miočić, UFC-ov broj 2, odradio je dominantan meč sa prijašnjim teškaškim šampionom Andreiom Arlovskim za vrijeme UFC 195: LAWLER vs CONDIT 2. siječnja.
 
"Bilo bi ispunjenje sna boriti se u Hrvatskoj. Bio sam u Hrvatskoj 2015. po prvi puta trenirati sa Mirkom Cro Cop. Bilo je odlično iskustvo vidjeti zemlju i provesti vrijeme sa obitelji. Ne znam što UFC planira za moju iduću borbu, ali svakako planiram navratiti do Hrvatske", komentirao je Stipe.
 
 
Struve: Naježio sam se kad sam čuo da UFC dolazi kod nas
 
Nizozemski teškaš Stefan Struve se raduje kreiranju povijesti sa prvim eventom u Rotterdamskom Ahoyu u svibnju.
 
"Naježio sam se kada su mi rekli da UFC konačno stiže kod nas. Oduševljen sam da se konačno događa. U ovom trenutku u karijeri sve što želim je boriti se pred mojim prijateljima i obitelji i dostaviti najbolji show do sada."
 
Miroslav Stanec je voditelj projekta u Areni Zagreb.
 
"Hrvatska je sportska nacija i mi smo i više nego oduševljeni da smo domaćini spektakularne borbene organizacije kao što je UFC. Ne samo zbog ljepote sporta, već i zbog toga što UFC promovira zdravlje, želju za uspjehom i načinom života. Vrlo sam uzbuđen da je Arena Zagreb prva lokacija u regiji za ovaj povijesni UFC event", rekao je Stanec.
 
Ulaznice za UFC FIGHT NIGHT® ZAGREB idu u prodaju u petak 12. veljače.
 

Pročitajte više