UFC otkrio četiri meča u Zagrebu: Stiže Gonzaga, Pokrajac protiv Blachowicza

Foto: Fightsite

HRVATSKI MMA borac Igor Pokrajac je danas službeno najavljen među prvom grupom boraca koji će se natjecati na očekivanom eventu UFC FIGHT NIGHT ZAGREB.

Ulaznice za debi event, koji će se održati u Hrvatskoj u nedjelju 10. travnja u Zagrebačkoj Areni, idu u generalnu prodaju u petak, 12. veljače. S obzirom na rastući europski interes za UFC evente predviđa se brza rasprodaja ulaznica.

Lokalna MMA zvjezda Pokrajac (25-12, 1NC; Zagreb, Hrvatska) se vraća u oktogon u travnju kada se suočava sa Poljakom Janom Blachowiczem (18-5; Poznan, Poljska) u poluteškoj kategoriji. Pokrajac je poznat po završavanju borbi u prve tri runde i ovom borbom će gledati da pokaže Blachowiczu pred domaćom publikom.

“Ponosan sam na priliku da se borim pred surodnjacima”,  komentirao je Pokrajac.

“Arena će biti puna i  poznavajući Hrvatsku publiku znam da će biti glasno i prava stadionska atmosfera! Donosim dobru borbu i show za navijače.’’

Danas su isto tako  najavljeni, tekšaši Gabriel Gonzaga (17-10; Ludlow, Massachusetts, SAD) i Ruslan Magomedov (14-1; borac iz Republike Dagestan, Rusija) će se suočiti u Zagrebačkoj Areni, gdje se Brazilac nada zaustaviti Rusevu devetu pobjedu po redu.

Nakon spektakularnog debija na UFC FIGHT NIGHT: DOS ANJOS VS. COWBOY 2 u prosincu, francuski tekšaš Francis Ngannou (6-1; Pariz, Francuska) će dočekati Srbina Bojana Mihajiovića (10-3; Novi Sad, Srbija) u Octagonu 10. travnja. S obzirom da niti jedna njegova borba nije došla do zadnje runde, Ngannou će biti željan da doda i Zagreb listi brzih završetaka.

Neporaženi Danac Nicholas Dalby (14-0-1); Copenhagen, Danska) gleda da doda još jednu pobjedu u nizu, u borbi protiv Poljaka Bartosz Fabinksi (13-2; Varšava, Poljska) u uzbudljivom meču između dva europska borca srednje kategorije.

Ulaznice u prodaji 12. veljače

Ulaznice za prvi UFC event u Hrvatskoj idu u prodaju u petak 12. veljače. Za sada se ne zna kolika će biti njihova cijena, no u UFC-u tvrde da su dobro istražili tržište i da će prilagoditi cijenu ekonomskim prilikama. Ulaznice će biti dostupne putem online servisa Eventim.

UFC FN Zagreb

Igor Pokrajac (CRO) vs. Jan Blachowicz (POL)
Gabriel Gonzaga (BRA) vs. Ruslan Magomedov (RUS)
Nicolas Dalby (DEN) vs. Bartosz Fabinski (POL)
Bojan Mihalović (SER) vs. Francis Ngannou (FRA)

Pročitajte više