UMALO SE POTUKLI McGregor naletio na Malignaggija u Las Vegasu

Screenshot (Youtube)

U LAS VEGASU je priređen svečani grandiozni dolazak u grad Conora McGregora i Floyda Mayweathera, borilačkih super zvijezda koje će ovog vikenda, 26. kolovoza ukrstiti rukavice u T-Mobile Areni.
 
No, nitko od organizacije nije razmišljao o tome da će se tamo naći i bivši dvostruki svjetski prvak, ali i bivši McGregorov sparing partner za ovaj meč – Paulie Malignaggi. On je, naime, dio Showtimovog TV tima koji će prenositi meč na PPV-u pa je poslom stigao u “Grad kocke”.
 
Malignaggi je nakon sporne fotografije na kojoj leži na podu napustio kamp te je posljednjih desetak dana proveo dajući intervjue za razne medije u kojima pokušava iskoristiti svoj trenutak i kapitalizirati ovu situaciju na određeni način. Pod kapitalizirati mislimo na iskoristiti trenutak trenutačne slave, a možda se i pozicionirati kao sljedeći McGregorov boksački protivnik.
 
U utorak su se putevi McGregora i Maglinaggija sreli upravo na svečanom otvaranju tjedna koji će kulminirati najbogatijim boksačkim okršajem u povijesti tog sporta. Iako se s dostupnih video snimki ne može točno razaznati o čemu su pričali, jasno je kako McGregor Malignaggiju poručuje da "preboli ono što se dogodilo", a bivši svjetski prvak mu prijeti.
 
"Možeš se kladiti da ćemo, kladi se u što god hoćeš da ćemo jebeno to odraditi", vikao je vidno uznemireni Irac na što je Malignaggi odgovorio:
 
"Sjeti se što sam ti rekao kada budeš odustajao kao kuja u subotu. Ponesi svoja muda pičkice."
 
Da ne dođe do fizičkog sukoba, a izgledalo je kao da bi se upravo to moglo dogoditi, McGregorovo osiguranje je odvuklo slavnog UFC prvaka u drugom pravcu, a Malignaggi je ostao s nekoliko pripadnika sedme sile kojima je pokušao objasniti što se točno dogodilo i zašto su se opet sukobili. 
 

Pročitajte više