Uplakani Cormier nakon poraza od Miočića: "Ja sam idiot"

Foto: Guliver Image/Getty Images

OVIH se dana na društvenim mrežama pojavila videosnimka na kojoj vidimo u svlačionici emotivno slomljenog Daniela Cormiera nakon poraza od Stipe Miočića. Cormiera je pokušao utješiti šef UFC-a, Dana White, ali bezuspješno. Bivši prvak je za poraz krivio samog sebe.

"Bila je to nevjerojatna borba", rekao je White dok je pokušavao utješiti Cormiera, da bi mu bivši prvak odgovorio: "Vodio sam na svim karticama. Na dvije sam dobio sve tri runde, ja sam idiot!"

White je pokušao smiriti Cormiera rekavši mu da je borba bila fantastična i da se presudile nijanse.

"Zašto si idiot? Stipe je došao jebeno pobijediti. Bio je u sjajnoj formi, išao je naprijed, ti si išao naprijed. Inače se ne viđa takve borbe teške kategorije, gdje dva borca idu jedan na drugog kao dva monstruma. Znam koliko si kompetitivan tip, ali ne trebaš se ništa kriviti", rekao je predsjednik UFC-a svom borcu.

Na kraju videa Cormier govori o tome kako može dobiti revanš, ali da će za to prvo morati razgovarati sa svojom obitelji.

"Mali Daniel me pitao jesam li umirovljen i ja sam mu rekao da ne znam. Pitao sam ga bi li mu smetalo da jesam i odgovorio mi je ne. Tako da, vidjet ćemo što će se dogoditi", rekao je Cormier.

Pročitajte više