UREDNIK BALKAN HANDBALLA Mediji su namireni, histerija će polako prestati

Foto: PIXSELL (Slavko Midžor)

UREDNIK Balkan Handballa Života Bogdanović u svojoj je današnjoj kolumni prokomentirao sinoćnji rukometni ogled hrvatske i srpske reprezentacije o kojem se danima, pa i tjednima unatrag pompozno pisalo.
 
"Završilo se i ovo. Mediji su namireni, histerija će polako prestati. Ništa se spektakularno nije desilo, ljudi su pjevali, navijali za svoje, zviždali kada treba. Svi su na broju, i na tribinama, i na terenu. Jedni su uradili ono što su morali, drugi nisu uspjeli u onome što su sanjali. To je to. Hrvatska je osvojila samo dva boda, Srbija je izgubila, ali praktično ništa nije izgubljeno, a ni dobiveno. Pobijediti Hrvatsku u bilo kojoj varijanti, a poslije izgubiti dva meča i spakirati se za put - čista je sportska perverzija. Ovako su glave čiste, zna se što se mora, a kada se mora…", rezonirao je Života Bogdanović na mrežnoj stranici, inače najposjećenijem rukometnom portalu na prostorima bivše Jugoslavije i ujedno jednom od desetak najrelevantnijih rukometnih svjetskih portala.
 
U nastavku kolumne osvrnuo se na ozljedu Domagoja Duvnjaka.
 
"Jedini pravi gubitnik prve večeri Europskog prvenstva mogao bi biti Domagoj Duvnjak. 'Sudbina', reče Červar. '..eš takvu sudbinu'. Kada su ga iznosili s terena, s lica mu se sve moglo iščitati. 'Mora li baš ovako?' Tuga za svakog velikog sportaša, ma čiji dres nosio... Ovo prvenstvo trebalo je biti kruna karijere Domagoja Duvnjaka koji je ušao u tridesetu. Godine bjesomučnog raubanja po njemačkim dvoranama dolaze na naplatu. Dule bi morao negdje u toplije krajeve, ako ne misli da karijeru završi kao Filip Jícha – u 35-oj. Od svega srca mu to želimo", napisao je na koncu teksta.

Pročitajte više