Velika čast: Pokrajac nakon Cro Copa prvi Hrvat u borbi večeri UFC-ovog turnira!

NAKON što je Mirko Filipović nedavno poražen u Indianapolisu protiv Franka Mira, teško da smo očekivali kako ćemo u skorašnje vrijeme imati hrvatskog borca u glavnom meču večeri na jednom UFC-ovom turniru.

Da smo bili u krivu pokazao je Igor Pokrajac koji će se početkom prosinca susresti s "Američkim psihom" Stephanom Bonnarom u svom četvrtom UFC nastupu. Američki poslodavac očito je zadovoljan onime što je Poki pokazao u atraktivnoj pobjedi protiv Jamesa Irvina pa je procijenio da je borba njega i Bonnara zaslužila "main event" na finalu The Ultimate Fightera.

"Moram priznati da sam očekivao da ću biti u glavnom dijelu večeri, no nisam mislio da ću biti na main eventu. Moram pohvaliti UFC-ovog matchmakera Joea Silvu na odličnom spariranju boraca. Bonnar i ja imamo isti omjer poraza, a slični smo i u zadnja tri nastupa gdje smo imali po dva poraza zaredom i onda jednu pobjedu. Sretan sam zbog pružene prilike i budite sigurni da ću opravdati dano povjerenje", izjavio je Pokrajac za Nokaut.

"Radim na novim boksačkim tehnikama"

Pokrajac se već mjesec dana marljivo priprema za ono što je zadigurno najteža borba u njegovoj karijeri. Na drugoj strani kaveza će ga čekati beskompromisni borac i velika UFC-ova zvijezda. The Duke kaže da je spreman i da će se Bonnar iznenaditi...

"Već sam mjesec dana u treningu i pripremam se za borbu. Sve ide jako dobro, baš kao što sam i očekivao. Radi se aposlutno na svemu: stand upu, BJJ-u, hrvanju i snazi. Najvažnija stvar je da se svi pojedinačni dijelovi sklope u jednu cjelinu. Ipak, najviše radim sa svojim boksačkim trenerom Goranom Babićem na novim tehnikama kojima ću proširiti svoj napadački arsenal. Samim time ću biti opasniji za protivnike", zaključio je Pokrajac.

Pročitajte više