lige petice

Velika svađa Contea i Lautara nakon Rome riješena boksačkim mečom na treningu

Foto: Epa

PRIJE dva dana je novi prvak Italije Inter pobijedio Romu 2:1, ali nakon utakmice u svlačionici milanskog kluba bilo je burno.

Antonio Conte žestoko je zamjerio svojoj najvećoj zvijezdi na reakciji kad ga je izvadio iz igre u 77 minuti. Naime, Argentinac je susret počeo na klupi, a onda je u 35. minuti ušao umjesto ozlijeđenog Alexisa Sancheza.

U 77. minuti Conte je izvadio Lautara i uveo je Pinamontija. Bijesni napadač je pri izlasku s terena snažno šutnuo bocu vode koja je stajala pokraj klupe, a na taj potez Conte je odmah reagirao.

"Imaj poštovanja. Na koga se ljutiš? Da više nikad nisi napravio ovako nešto", rekao je Conte Lautaru.
Conteov pomoćnik Cristian Stellini objasnio je što se dogodilo nakon utakmice.

"To se dogodilo i meni prije 14 godina kada mi je Conte bio trener. Zamijenio me nakon 20 minuta. Premda smo osigurali naslov, želimo vidjeti da se igrače i dalje trude i da su maksimalni fokusirani. Lautaro nije bio na tom nivou. Neke stvari ostaju u svlačionici. Sad je sve to prošlost i veselimo se idućem susretu", kazao je Stellini.

Da je nervoza i svađa iza dvojca, pokazala je scena s jučerašnjeg treninga Intera kad su dobro raspoloženi Conte i Lautaro odradili boksački meč pred svim igračima, koji su se valjali od smijeha.

Pročitajte više