VEZNJAK CHELSEAJA OZLIJEDIO BEBU "Plaćat će do kraja života"

Foto: Getty Images / Guliver Image

ZVIJEZDU Chelseaja obična igra loptom u parku može skupo koštati. Engleski mediji tvrde da je španjolski vezista pogodio loptom u glavu šestomjesečnu bebu u parku, u kojem je strogo zabranjeno loptanje. 

Fabregas je navodno pogodio bebu po imenu Mark, kojeg je majka zbog udarca u sljepoočnicu morala hitno odvesti u bolnicu na pretrage i traži od igrača londonske momčad da plati bolničke troškove od 540 funti...

"Njegova djevojka je došla do mene i pitala je li beba u redu. Dodala je 'sigurna sam da će sve biti u redu', ali pitam se kako bi se ona osjećala da je njeno dijete u pitanju. Rekla je kako je loptu udarila jedna od djevojčica, a ne njen partner. Rekla je da će me nazvati i pitati kako je Mark, ali nije nazvala", otkrila je bijesna majka za The Sun.

No, to nije sve. Ona je zaprijetila igraču da će "plaćati do kraja života" ako njen sin ne bude dobro...

"Fabregas je dovoljno bogat da plati privatni pregled mog djeteta kako bi bili sigurni da mu nije ništa jer su mi na ovom pregledu rekli kako još uvijek postoje šanse oštećenja mozga. Ako je tako, Fabregas bi morao plaćati do kraja života", zaključila je. 

 

Pročitajte više