Video - Cirkus s Paminjom: Želi javni test na droge, policija ga opet zaustavila, igrači raskidaju ugovore

JEDNA od najbizarnijih afera u HNL-u, gdje stvarno ne manjka svega i svačega, upravo potresa do jučer stabilnog prvoligaša, a do prekjučer senzaciju koja je u premijernoj sezoni među elitom bila blizu Europe.

Kao što smo proteklih dana pisali, među igračima i karlovačkom publikom iznimno omiljeni trener Igor Pamić je u sukobu s upravom, koji je kulminirao nakon što ga je policija zaustavila prilikom kontrole prometa. Pamić je tada optužio "nekoga" da mu namješta, a istom prilikom napuhao je neznatno više od dopuštenih 0.50 promila, ali se odbio testirati na droge u strahu od zavjere.

Potom ga je uprava suspendirala zbog kršenja klupskog ugleda, a navijači i igrači su beskompromisno stali na njegovu stranu - prvi transparentima, grafitima i dežuranjem pred stadionom, a drugi odbijanjem treniranja, nakon što je Pamićev pomoćnik, Miroslav Kuljanac, također odbio voditi trening.

Igrači kažu da neće trenirati sve dok se trener Igor Pamić ne vrati na posao, piše Radio Mrežnica. Ako se Pamić bezuvjetno ne vrati na posao, većina ih je spremna na raskid ugovora s Karlovcem.

Atmosfera na sastanku igrača i uprave opisuje se kao "užarena". Igrači su odbili potpisati da im klub ništa nije dužan, kako bi se mogao nesmetano licencirati, "dok im se ne objasni pojam suspenzije trenera Pamića koji je presedan u nogometnom svijetu".

Na to im je predsjednik Turković poručio da je "Pamićev povratak otvorena knjiga za razgovor", navodi Radio Mrežnica. Turković je u svlačionici rekao da je Pamić i glavni uzrok ovog "događanja", jer je prema predsjednikovim riječima, okrenuo navijačku skupinu Gademze protiv njega.

Navijači koji su ispred stadiona postavili kontejnere kako barikade su Turkovića gađali predmetima kada je ulazio na stadion.

Inače, Pamića je opet zaustavila policija, ovaj put u Dugoj Resi. Međutim, Paminjo je, vjerojatno poučen događajima od prošlog četvrtka, volan prepustio pomoćniku Kuljancu. Suspendirani trener Karlovca poručio je kako će se javno testirati na droge kako bi sprao ljagu sa svog imena.

Pročitajte više