hrvanje

VIDEO Američkog sportaša pritvorili u zagrebačkoj zračnoj luci, on sve snimao

Foto: Screenshot

POZNATI američki hrvač G'Angelo Hancock uhićen je jučer u zagrebačkoj zračnoj luci nakon što je u Hrvatsku pokušao ući s nevažećom putovnicom. Hancock, koji je došao na veliki hrvački miting Grand Prix Zagreb open, zadržan je u pritvorskoj jedinici zračne luke sve dok američko veleposlanstvo nije nešto poduzelo.

Naime, Hancock je prije puta u Hrvatsku prijavio da je izgubio putovnicu, ali ju je u međuvremenu našao. Na put je krenuo s tom putovnicom koja je bila nevažeća, iako je potpuno nejasno kako je s njom uspio izaći iz SAD-a i kako je bez problema odradio presjedanje u Njemačkoj.

Američko veleposlanstvo hitno mu je izdalo novu putovnicu pa je Hancock pušten iz pritvora, a simpatični Amerikanac snimao je sve što mu se događalo. U nekoliko storyja na Instagramu javio se prvo iz ćelije u kojoj je pohvalio policiju što je dobio pitu, a onda je snimio samog sebe kako trenira, radi trbušnjake i stoj na glavi.

 

Potom je objavio video iz policijskog vozila koje ga je dovezlo do veleposlanstva, a onda je snimio i novu putovnicu rekavši policajcima "Uhvatili ste me, ali sad sam se spasio". Policajci u automobilu su se nasmijali, a Hancock je otišao prema hotelu.

Pročitajte više