HR KLUBOVI U EUROPI

VIDEO Dinamo u Moskvi održao bizarnu presicu. Nitko Petkovića ništa nije pitao

Foto: Pixsell

DINAMO sutra od 18:55 u Moskvi gostuje kod CSKA u susretu 2. kola skupine K Europa lige.

Hrvatski prvak je u 1. kolu odigrao 0:0 kod kuće protiv Feyenoorda dok je CSKA remizirao s Wolfsbergerom u Austriji 1:1.

Dinamov trener Zoran Mamić i Bruno Petković su u Moskvi uoči utakmice održali press konferenciju koja je, u najmanju ruku, bila čudna. 

U press dvorani stadiona u Moskvi bilo je troje ruskih novinara od kojih nitko nije pitao nijedno pitanje Brunu Petkovića, nego samo Mamića.

"Tko su favoriti? Ovisi iz kojeg kuta gledamo. Ako gledamo tradiciju - imamo. Ako gledamo financijsku moć - imamo. Ako gledamo kvalitetu - tu možemo diskutirati. No mi vjerujemo u našu momčad i vjerujemo da možemo proći grupu. Jedan igrač nam nedostaje zbog koronavirusa, svi ostali konkuriraju za utakmicu. Što se CSKA tiče, to je jako kvalitetna momčad u kojoj ne bih nikoga isticao", rekao je Mamić ukratko na nekoliko pitanja ruskih novinara.

Dinamov glasnogovornik upitao je novinare ima li možda pitanja za Petkovića, no ruski novinar uputio je još samo jedno pitanje Mamiću, s kojim se prevoditeljica malo mučila.

Novinar je želio znati ima li Dinamo neki posebni recept za Nikolu Vlašića, koji ove sezone briljira za CSKA, a jučer je na utakmici protiv Arsenala iz Tule zabio dva gola.

"Zamolili smo neke njegove prijatelje da sutra bude malo slabiji nego što je bio jučer", zaključio je Mamić.

Pročitajte više