VIDEO Koliko je puta Kramarić dirao loptu dok je prije gola lomio Engleze?

Foto: Gulliver / Getty Images

BESKRAJNO dugo trajalo je Kramarićevo dodirivanje lopte te vaganje Erica Diera i posebno Johna Stonesa pred engleskim vratima, prije nego što je u 58. minuti utakmice Engleska - Hrvatska (2:1) na Wembleyju u mrežu poslao loptu koja se odbila od suparnika i tako prevarila vratara Pickforda koji se bacio u prazno.

Ali Kramarić je dugim pimplanjem lopte i izvijanjem tijela u mjestu izluđivao sve oko sebe; navijače Hrvatske zato što ne puca, suigrače (posebno Ivana Perišića) zato što ne dodaje, engleske igrače jer mu nisu mogli uzeti loptu, a engleske navijače zato što nisu mogli vjerovati kako se dvojac uz Kramarića, te još dva engleska igrača sa strane, u nemoći i strahu samo savija pred usamljenim protivnikom i gleda ga. 

Posebno što su prvi do Kramarića bili Stones i Dier, defenzivci koji na tržištu vrijede oko 100 milijuna eura.

Englezima je na Twitteru što se tiče ove situacije omiljena tema bilo kritiziranje njihovih braniča zbog pasivnosti i brojanje koliko je puta Kramarić pri tome dirao loptu.

Polemiku je presjekao Simon Stone. Novinar BBC-a ustanovio je da je Kramarić imao osam dodira s loptom (uključujući i odbijanac) dok je plesao i savijao se s njom prije nego što ju je poslao u gol. 

Kramarićevu akciju pogledajte ovdje.

Pročitajte više