VIDEO Stuttgart slavio protiv Bayerna. Bavarcima ugroženo drugo mjesto u Bundesligi

Foto: EPA

U DERBIJU 32. kola Bundeslige Stuttgart je na svom stadionu nadigrao Bayern 3:1 pa mu Bavarci na drugom mjestu bježe samo dva boda. Leonida Stergiou u 29. minuti doveo je domaćine u vodstvo, da bi Harry Kane izjednačio iz penala u 37. minuti. Momčad iz Baden-Wuerttemberga u drugom je dijelu došla do pobjede golovima Korejca Jeong Woo-Yeonga u 83. minuti i Kongoanca Silasa u 93. minuti. Bayern ima 69 bodova, a Stuttgart 67. Sažetak utakmice možete pogledati ovdje.

Lovro Majer asistirao je za drugi gol Wolfsburga, koji je s 3:0 nadigrao posljednjeplasirani Darmstadt. Prvi pogodak za domaćina zabio je Patrick Wimmer u osmoj minuti, a tri minute kasnije Danac Jonas Wind je na dodavanje Majera povisio na 2:0. Konačan rezultat postavio je Vaclav Cerny u 93. minuti. Za goste je utakmicu započeo hrvatski stoper Matej Maglica, ali je zbog ozljede morao napustiti igru u 34. minuti.

Borussia svladala Augsburg, Beljo igrao 23 minute

Borussia je u Dortmundu s 5:1 svladala Augsburg, za koji je Dion Drena Beljo igrao od 67. minute. Borussia je nakon pobjede nad PSG-om u Ligi prvaka s pričuvnom postavom nadigrala goste, a dva gola zabio je Yousuffa Moukouko. Prvi je zabio u četvrtoj minuti, a na 2:0 povisio je Donyell Malen u 20. minuti. Devet minuta kasnije Moukoko zabija svoj drugi gol na asistenciju kapetana Marca Reusa, koji igra svoje posljednje utakmice za klub u kojem je proveo posljednjih 12 godina.

Reus se u 34. minuti i sam upisao u strijelce, ali je u međuvremenu za goste u 32. minuti zabio Ruben Vargas pa se na odmor otišlo s visokih 4:1 za domaćine. Felix Nmecha je u 64. minuti postavio konačnih 5:1 na još jednu asistenciju Reusa. U pretposljednjoj utakmici dana Werder i Borussia (M) odigrali su 2.2. 

 

Pročitajte više