Vuliću otkaz u Hajduku?

VEĆ JE dvaput skoro bio smijenjen, no uspio se održati. Predsjednik Hajduka za večeras je sazvao sjednicu Upravnog odbora gdje će se ponovo razgovarati o Zoranu Vuliću, jer Grgić smatra kako "Vulić više ne može utjecati na momčad".

Prijetnja otkazom Vuliću prvi se put dogodila nakon poraza od Intera na Poljudu, a drugi put nakon neuspjeha u Maksimiru. Pitanje je za koga će večeras biti treća sreća.

Iako je Štimac izjavio kako je, dok god Odbor ne odluči drugačije, Vulić trener Hajduka, već se spominju neka imena kao njegovi nasljednici. Riječ o Slavenu Biliću, Petru Nadovezi i Ivanu Gudelju.

Predsjednik Grgić rekao je za Novi list kako ga muči to što u momčadi nešto ne štima, postoje klanovi među igračima, nema više zajedništva, no ni sam ne zna što učiniti.

Igor Štimac izjavio je, prenosi Slobodna Dalmacija, da se Hajdukova igra promijenila onog trenutka kada se prednost povećala na pet bodova, od tada Hajduk nije igrao kako treba. Dodao je kako se nada da će Dinamo barem jednom do kraja posrnuti.

Pročitajte više