LIVERPOOL - BARCA 4:0

Wenger je prije tjedan dana rekao: "Samo ne Anfield..."

Foto: Screenshot

LIVERPOOL je u fantastičnoj uzvratnoj utakmici polufinala Lige prvaka na Anfieldu pregazio Barcelonu 4:0 i nadoknadio poraz 0:3 iz prve utakmice.

Momčad Jürgena Kloppa plasirala se drugu godinu zaredom u finale Lige prvaka u kojem će igrati s boljim iz susreta Tottenhama i Ajaxa.

Liverpool je odigrao nevjerojatno i potpuno zasluženo je izbacio Barcelonu, iako mu gotovo nitko nije davao nikakve šanse, osobito nakon što su se ozlijedili Firmino i Salah. Nitko, osim Arsenea Wengera koji radi kao stručni komentator na BeIN Sport televiziji.

Bivši trener Arsenala navodno se odlično snalazi u komentatorskom poslu, a nakon pobjede Liverpoola na društvenim mrežama se pojavio njegov komentar u emisiji prije prve utakmice na Nou Campu.

"Liverpool nije 30 godina bio prvak Engleske, ali u Europi su jako dobri. Zašto? Anfield. To je najvatreniji stadion u Europi i jedini na koji ne želiš ići igrati uzvratnu utakmicu Lige prvaka. Atmosfera i sve oko tog stadiona je posebno. Vidjet ćemo...", rekao je Wenger.

Pročitajte više