Zagreb je s nekog drugog planeta: Bosna će doživjeti uvjerljivi poraz

INDEX i BetPlace.net svaki dan donose vam analize i prognoze klađenja i sve korake za sigurnu okladu.

Polako se pribižavamo raspletu u ovoj skupini, bar što se tiče prva dva mjesta. Za ekipu Barcelone je rezervirano prvo mjesto dok za Zagreb drugo. Slika se manje više iskristalizirala pobjedama Zagreba u dvomeču sa Chamberyem. Puno lakši zadatak Zagreb će imati u susretu sa ove godine slabom sarajevskom Bosnom.

Ekipa Bosne ove godine, kako smo i najavili, zaista nema šta tražiti u ovom natjecanju i slobodno se može reći da su zalutali ovdje. Ipak treba reći da se momci Irfana Smajlagića zaista trude i igraju na svom maksimumu. Pored lošijeg kadra ove sezone imaju i jako puno ozljeda. Već duže vrijeme fali prvi golman Uvodić, najbolji igrač Igor Karačić i rezerva Mujanović. Njima su se pridružili jako bitni Čakić i Gorenac, a otpao je i Memić koji više grije klupu. Nevjerojatan je podatak da su zadnjih nekoliko treninga morali obavljati s tek 8-9 igrača. Trenutno noseći igrači ove ekipe i momci oko kojih se sve vrti su Faruk Vražalić i kapetan Tarik Međić. Ostali igrači zaista nemaju kvalitetu za natjecanje sa ozbiljnim ekipama poput Zagreba.

Zagreb je odigrao dosta dobro protiv Chamberya, doduše imali su plus u neigranju jako bitne karike u igri francuskog viceprvaka Xaviera Baracheta, no opet to ne smije umanjiti ove pobjede Zagreba. Zagreb nema nekih većih problema s ozljedama, lakše ozljede su imali Gojun i Valčić, no ništa ozbiljno. Dosta dobro je Obrvan uigrao ovu ekipu. Jako pozitivna stvar je činjenica da Zagreb igra nešto brže, da se koriste kontrom i polukontrom i na taj način su atraktivniji nego onaj rukomet koji smo mogli gledati kod Červara. Zagreb se prošle sezone opekao na gostovanju u Sarajevu, odigravši neriješeno. Sumnjamo da će si ponovno dopustiti kiks i da će ovaj put ozbiljnije pristupiti ovoj utakmici.


BetPlace.net preporučuje:

Apsolutno je sve na strani Zagreba, od kvalitete igrača, iskustva, stanja u ekipi i ne vidimo nikakavu šansu da Bosna ostane neporažena i ne samo to nego očekujemo da će doživljeti nešto osjetniji, uvjerljiviji poraz.

>>> Detaljnije analize potražite na BetPlace.net

Pročitajte više