HNL

Zekić: Nogomet se igra za navijače. Želim Hajduku da proslavi rođendan protiv nas

Foto: Goran Stanzl /Pixsell

ZORAN ZEKIĆ, trener Slaven Belupa, napisao je novogodišnju čestitku u kojoj se osvrnuo i na izazove koji njegov klub čekaju u nastavku sezone. Konkretno, na kaznu koju je disciplinski sudac Alan Klakočer izrekao Hajduku i zatvorio mu stadion na jednu utakmicu.

"Mom Slaven Belupu i svim njegovim simpatizerima želim sve najljepše u narednoj godini. Da je što manje ozljeda i briga, a što više zdravlja, sreće i sjajnih nogometnih predstava", započeo je Osječanin.

"U to ime, nadam se da će i HNK Hajduk Split moći protiv nas na Poljudu proslaviti svoj rođendan kako su i planirali, jer je i mojim igračima i meni otužno igrati većinu utakmica pred praznim tribinama, a sjajna atmosfera sigurno bi na višu razinu podigla taj susret i našem sportskom protivniku omogućila proslavu rođendana kakvu zaslužuje, a mojim igračima, meni i cijeloj sportskoj javnosti spektakl kakav rijetki navijači na svijetu prirede", dodao je.

Na kraju je zaključio: "Nogomet se igra za navijače, a naš nogomet se atmosferom koju prirede Boysi, Kohorta, Torcida i druge skupine, može ponositi."

Podsjećamo, Hajduk je kažnjen "jedinstvenom kaznom od 70.000 kuna i jednom utakmicom bez gledatelja zbog korištenja pirotehničkih sredstava (čl. 67. DP HNS-a) i diskriminirajućeg ponašanja domaćih navijača (čl. 88. DP HNS-a) tijekom utakmice Hajduk - Osijek". Susret bez gledatelja, protiv Slaven Belupa, trebao je ujedno biti proslavljen i kao rođendan kluba.

Pročitajte više