Niže lige

HNK Graševina predstavio novog igrača Mladena Grdovića, Promili oduševljeni

Foto: Facebook HNK Graševina

HNK Graševina, klub koji se natječe u 1. ŽNL Požeško-slavonskoj, predstavio je "najveće pojačanje u povijesti kluba". 

Graševina se na društvenim mrežama pohvalila da je probu u klubu prošao pjevač Mladen Grdović.

"Za seoski nogomet najbolje godine su dvadesete ili tridesete, u našoj ligi ima igrača starijih od 40 godina, koji dokazuju da i četrdesete ulaze u tu skupinu, ali naš novi napadač izlazi izvan okvira i spreman je razbiti konkurenciju. Rođeni Zadranin oduševio je na jučerašnjoj probi tako što je iz penala probio Bilmeza kao šilo i to je bilo dovoljno. Prodano!

S obzirom na to da se neki naši igrači opraštaju na kraju sezone, ovaj dalmatinski galeb i više je nego dostojna zamjena za njih sve. Lijeva noga mu je brutalna, a desne se i sam plaši. U njegovim topovima još uvijek ima baruta. Njegove vokalno-instrumentalne izvedbe ne treba komentirati jer mali pjeva kao slavuj, a ni na sceni nema konkurencije", objavila je Graševina i dodala da će uskoro svi imati priliku vidjeti Grdovića na djelu.

Graševina je petoligaški klub iz Vetova, malog mjesta između Požege i Kutjeva na obroncima Papuka. Prije dvije godine klub je promijenio ime iz Kamena u Graševina, a promijenjen je i grb. Sada se unutar zlatnog štita nalaze lopta i grozd. Navijači Graševine nazivaju se Promilima i oduševljeni su novim igračem.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više