Zvijezda Bayerna nakon prvog treninga s Kovačem: "Nismo ni vidjeli loptu"

Foto: Epa

JEDAN od najboljih napadača Bayerna i njemačke nogometne reprezentacije, Thomas Muller, vratio se s produženog odmora koji je dobio nakon poražavajućeg nastupa Njemačke na SP-u Rusiji.

U Bayernu je zatekao novog trenera, Niku Kovača, a napadač Bavaraca je za službene stranice kluba otkrio prve dojmove s treninga pod patronatom hrvatskog trenera.

Većina ekipe je na pripremama u SAD-u, a Muller i nekoliko igrača koji su se priključili kasnije treniraju u Njemačkoj s pomoćnikom Peterom Hermannom.

"Ovdje smo s Peterom Hermanom, ali radimo prema planu i programu koji je osmislio Niko Kovač. Bilo je zabavno, ali izrazito teško. Većinom nismo ni vidjeli loptu. Momčad je zadovoljna i želimo pokazati svima da možemo biti još bolji. Idući tjedan ćemo se vidjeti u Tegernseeu i bolje se upoznati. Ne očekujem da će biti problema jer su i on i njegov brat Robert bili igrači i na toj razini se znamo", rekao je Muller pa se osvrnuo debakl Elfa u Rusiji:

"Faktori sreće i nesreće su međusobno jako blizu. Nakon Svjetskog prvenstva smo napravili analizu svega što je bilo loše. Prvi dani nakon povratka nisu bili najbolji, ali moramo prihvatiti činjenicu da smo igrali loše. Sve to je velika motivacija za budućnost, kako u reprezentaciji, tako i u Bayernu."

Pročitajte više